Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Sodelujte v raziskavi SATR – Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022

Vas zanima, kateri trendi na trgu dela bodo ključni za drugo polletje 2022? Želite izvedeti, ali bodo plače in ugodnosti zvišali tudi drugi delodajalci?

Kvalitetni podatki in informacije o trgu dela so ključ do strateškega načrtovanja in dobrega tržnega pozicioniranja za podjetja, zato pri Manpower Slovenija raziskujemo in analiziramo trende na trgu dela s ciljem ozaveščanja, obveščanja in spodbujanja dobrih praks pri podjetjih.


 


Ker želimo raziskati splošne napovedi delodajalcev glede gibanja plač in prejemkov zaposlenih, vas vabimo k brezplačnemu sodelovanju v raziskavi SATR – »Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022«. Sodelovanje v raziskavi je popolnoma anonimno.


Povezava do ankete: https://survey.zohopublic.eu/zs/RLDHjt.


 


Vsem sodelujočim podjetjem v raziskavi SATR 2022 H2 bomo na E-mail poslali obsežno poročilo za Slovenijo ter poročilo za južno in jugovzhodno Evropo.


 


 

V kolikor še niste prejeli poročila SATR 2022 za prvo polletje, si ga lahko prenesete spodaj. Manpower_Raziskava-Trendi-gibanja-plač.pdf

22.02.2023

SATR 2023 H1: Napoved gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2023

Trenutna situacija na trgu dela je težka predvsem za delodajalce, saj izrazito zmanjševanje števila brezposelnih povečuje razkorak med ponudbo ustreznega kadra in povpraševanjem. Delodajalci pa morajo kadre ne samo pritegniti, temveč tudi uspeti zadržati. Pri strateškem načrtovanju in ponudbi zaposlitvenega paketa je tako pomembno dobro poznati situacijo in podatke iz trga dela.

27.01.2023

Postani del nove generacije HR Starter-ja

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že tretje leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

23.01.2023

Manpower Madžarska - novi član Manpower SEE

Manpower Madžarska je s 15. decembrom 2022 postala novi, že šesti član skupine Manpower SEE. Regijska skupina Manpower je tako bogatejša za še eno izkušeno ekipo 55 kadrovskih strokovnjakov in ima velik tržni potencial.