Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Sodelujte v raziskavi SATR – Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022

Vas zanima, kateri trendi na trgu dela bodo ključni za drugo polletje 2022? Želite izvedeti, ali bodo plače in ugodnosti zvišali tudi drugi delodajalci?

Kvalitetni podatki in informacije o trgu dela so ključ do strateškega načrtovanja in dobrega tržnega pozicioniranja za podjetja, zato pri ManpowerGroup Slovenija raziskujemo in analiziramo trende na trgu dela s ciljem ozaveščanja, obveščanja in spodbujanja dobrih praks pri podjetjih.


 


Ker želimo raziskati splošne napovedi delodajalcev glede gibanja plač in prejemkov zaposlenih, vas vabimo k brezplačnemu sodelovanju v raziskavi SATR – »Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022«. Sodelovanje v raziskavi je popolnoma anonimno.


Povezava do ankete: https://survey.zohopublic.eu/zs/RLDHjt.


 


Vsem sodelujočim podjetjem v raziskavi SATR 2022 H2 bomo na E-mail poslali obsežno poročilo za Slovenijo ter poročilo za južno in jugovzhodno Evropo.


 


 

V kolikor še niste prejeli poročila SATR 2022 za prvo polletje, si ga lahko prenesete spodaj. Manpower_Raziskava-Trendi-gibanja-plač.pdf

25.04.2022

Napovedujemo Webinar: Kadrov ni – kaj sedaj? Zaposlovanje tujcev kot vse pogostejša rešitev

Zaposleni so ključni faktor, ki vpliva na uspešnost, konkurenčnost in produktivnost podjetja ter na sposobnost zadovoljitve potreb strank. Vendar pa v zadnjih letih v Sloveniji opažamo, da je pomanjkanje ustreznega kadra veliko. Ena od praks, s katero delodajalci uspešno rešujejo manko, je tudi zaposlovanje tujcev. Če želite izvedeti koristne informacije glede zaposlovanja tujega kadra, se nam pridružite na poučnem webinarju, ki bo potekal online, 12. maja 2022 ob 15.00.

07.03.2022

HR Starter – tvoja odskočna deska za delo v HR!

ManpowerGroup Slovenija v partnerstvu z organizacijo HR World organizira program HR Starter, ki je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom. HR Starter je brezplačni program, katerega cilj je opolnomočenje mladih talentov, da pridobijo znanja in veščine in si odprejo vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri.

28.02.2022

ManpowerGroup Slovenija uvaja 4-dnevni delovni teden za interno zaposlene

ManpowerGroup Slovenija je pod okriljem ManpowerGroup SEE uvedel 4-dnevni delovnik za vse interno zaposlene. Po uspešno zaključenem pilotnem projektu, ki je pokazal pozitivni vpliv na psihološko blagostanje in produktivnost zaposlenih, napovedujemo implementacijo 4-dnevnega delovnika za vse interno zaposlene v Srbiji, Bosni, Bolgariji, na Hrvaškem in kot že prej omenjeno, v Sloveniji.