Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Sodelujte v raziskavi SATR – Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022

Vas zanima, kateri trendi na trgu dela bodo ključni za drugo polletje 2022? Želite izvedeti, ali bodo plače in ugodnosti zvišali tudi drugi delodajalci?

Kvalitetni podatki in informacije o trgu dela so ključ do strateškega načrtovanja in dobrega tržnega pozicioniranja za podjetja, zato pri Manpower Slovenija raziskujemo in analiziramo trende na trgu dela s ciljem ozaveščanja, obveščanja in spodbujanja dobrih praks pri podjetjih.


 


Ker želimo raziskati splošne napovedi delodajalcev glede gibanja plač in prejemkov zaposlenih, vas vabimo k brezplačnemu sodelovanju v raziskavi SATR – »Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022«. Sodelovanje v raziskavi je popolnoma anonimno.


Povezava do ankete: https://survey.zohopublic.eu/zs/RLDHjt.


 


Vsem sodelujočim podjetjem v raziskavi SATR 2022 H2 bomo na E-mail poslali obsežno poročilo za Slovenijo ter poročilo za južno in jugovzhodno Evropo.


 


 

V kolikor še niste prejeli poročila SATR 2022 za prvo polletje, si ga lahko prenesete spodaj. Manpower_Raziskava-Trendi-gibanja-plač.pdf

16.02.2024

HR Starter je spet tukaj - Postani del nove generacije nadobudnih HR-ovcev!

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že četrto leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

12.02.2024

Od obupa do upa pri iskanju zaposlitve: Spremenite zavrnitev v priložnost

Verjetno ste že kdaj v svoji karieri dobili zavrnitev prijave na delovno mesto. Iskanje zaposlitve je lahko dolgotrajen in frustrirajoč proces, še posebej, če se soočate z zavrnitvijo in če večkrat zaporedoma prejmete odgovor »ne«, kar lahko resnično vpliva na vašo samozavest. Vendar pa obstaja veliko produktivnih načinov za reševanje problema zavrnitve pri iskanju zaposlitve. S pravo miselnostjo in strategijami lahko "ne” učinkovito spremenite v “da.”

24.01.2024

SATR H1 2024: Trendi gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2024

Manpower Slovenija že četrto leto zapored izvaja raziskavo “Trendi gibanja plač in zaposlovanja,” ki delodajalcem pomaga pri oblikovanju učinkovitih strategij in doseganju izjemne konkurenčnosti na trgu dela. Zadnje poročilo raziskave SATR H1 2024 vsebuje zanesljive in kakovostne podatke ter plačne in zaposlitvene napovedi za prvo polletje 2024.