Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Sodelujte v raziskavi SATR – Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022

Vas zanima, kateri trendi na trgu dela bodo ključni za drugo polletje 2022? Želite izvedeti, ali bodo plače in ugodnosti zvišali tudi drugi delodajalci?

Kvalitetni podatki in informacije o trgu dela so ključ do strateškega načrtovanja in dobrega tržnega pozicioniranja za podjetja, zato pri Manpower Slovenija raziskujemo in analiziramo trende na trgu dela s ciljem ozaveščanja, obveščanja in spodbujanja dobrih praks pri podjetjih.


 


Ker želimo raziskati splošne napovedi delodajalcev glede gibanja plač in prejemkov zaposlenih, vas vabimo k brezplačnemu sodelovanju v raziskavi SATR – »Trendi gibanja plač in ugodnosti za zaposlene za drugo polletje 2022«. Sodelovanje v raziskavi je popolnoma anonimno.


Povezava do ankete: https://survey.zohopublic.eu/zs/RLDHjt.


 


Vsem sodelujočim podjetjem v raziskavi SATR 2022 H2 bomo na E-mail poslali obsežno poročilo za Slovenijo ter poročilo za južno in jugovzhodno Evropo.


 


 

V kolikor še niste prejeli poročila SATR 2022 za prvo polletje, si ga lahko prenesete spodaj. Manpower_Raziskava-Trendi-gibanja-plač.pdf

02.08.2022

Česa si zaposleni želijo in kaj pričakujejo od delodajalca?

Raziskava skupine ManpowerGroup v sodelovanju z Thrive Global, vodilnim tehnološkim podjetjem na področju vedenjskih sprememb, odkriva, kako pomembna je fleksibilnost za zaposlene in kako jim lahko pomaga do večje uspešnosti in zadovoljstva na delovnem mestu.

01.08.2022

Vprašanja na razgovoru, ki si jih resnično ne želimo, vendar jih lahko skoraj vedno pričakujemo

Udeležba na zaposlitvenemu razgovoru je za večino iskalcev zaposlitve stresna situacija, ki zahteva kar nekaj časa in truda. Ne glede na to, kako strokovni, izkušeni ali pripravljeni ste na zaposlitveni razgovoru, se vedno najdejo vprašanja, ki niso nujno povezana s poklicem in znanji, ki jih premorete, temveč zahtevajo nekoliko več premisleka. Neprijetnim vprašanjem lahko rečemo tudi “zapletena vprašanja”, saj za njih ni univerzalnega odgovora, ampak zahtevajo določeno mero iznajdljivosti in tudi razmisleka o sebi.

27.06.2022

Kako izboljšati ponedeljkovo razpoloženje?

Ponedeljka se drži slab sloves. Tudi če imate neizmerno radi svojo službo, se verjetno po prostem vikendu ne veselite zgodnjega vstajanja in zastojev na cesti na poti v službo. Obstajajo pa načini, kako pregnati tesnobno ponedeljkovo razpoloženje ali pa ga vsaj izboljšati. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako dobro začeti delovni teden in se na ta način izogniti zastrašujočemu »ponedeljku«.