Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

CREA - zgodba o uspehu

Podjetje CREA je svetovalno podjetje za razvoj programske opreme s sedežem v Ljubljani, osredotočeno na upravljanje poslovnih procesov, poslovne spletne aplikacije, varno e-poslovanje in s tem povezane tehnologije. S sinergijo bogatih izkušenj in znanja visoko usposobljenih vodilnih strokovnjakov z različnih področij omogoča organizacijam večjo učinkovitost poslovnih procesov in lažji prehod na varno e-poslovanje.

Podpora pri rasti in širjenju


 


Slovensko razvojno podjetje CREA je v lanskem letu združilo moči z angleškim podjetjem nChain, ki je osredotočeno na razvoj in implementacijo programske opreme z izjemnim strokovnim znanjem na področju Bitcoina, poslovnih rešitev in IT-varnosti. Nakup slovenskega podjetja dodatno utrjuje položaj podjetja nChain, saj je z več kot 120 razvijalci tako postalo eno izmed največjih razvojnih timov na področju Bitcoina.


 


Razumevanje tehnologij in strokovnost pri iskanju in selekciji IT kadrov


 


Zadovoljstvo podjetja CREA z iskanjem in selekcijo tehničnega kadra – analitikov in programerjev - temelji na kvaliteti kandidatov, ki jih dobijo v ožji izbor in s katerimi opravijo razgovore. Svetovalno podjetje CREA, ki deluje v mednarodnem okolju, v svojo ekipo strokovnjakov namreč sprejme samo kandidate z najvišjem nivojem znanja in usposobljenosti. Kar zahteva, da naša specialistka za IT kadre v potankost razume delovno pozicijo in potrebna znanja za to specifično delovno mesto.


 


Naše začetno sodelovanje pri iskanju določenih IT profilov je tako zelo hitro preraslo v dolgoročno partnerstvo. Ažurno zagotavljanje kandidatov, ko se pojavi potreba po širjenju ekipe, je za  hitro rastoča podjetja kot je CREA, izrednega pomena.  


 


Naša uspešnost pri iskanju in selekciji je  včasih celo več kot 100%, saj jim poleg iskanih pozicij svetujemo, da zaposlijo še druge kandidate, za katere ocenjujemo, da imajo primerna znanja za nadaljen razvoj in bi se lahko dobro vklopili v delovno kulturo podjetja CREA.  


 


  


 


 


 


Prednosti iskanja in selekcije z usposobljenimi svetovalci za iskanje IT profilov Manpower Slovenija  • Poglobljeno razumevanje specifičnih IT pozicij naše specialistke za IT kadre.

  • Napredne strategije iskanja in selekcije kandidatov.

  • Ažurna podpora pri zagotavljanju kandidatov.

  • Pozitivna izkušnja kandidatov v selekcijskem postopku, ki rezultira v višanju ugleda podjetja, kot zaželenega delodajalca.

22.02.2023

SATR 2023 H1: Napoved gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2023

Trenutna situacija na trgu dela je težka predvsem za delodajalce, saj izrazito zmanjševanje števila brezposelnih povečuje razkorak med ponudbo ustreznega kadra in povpraševanjem. Delodajalci pa morajo kadre ne samo pritegniti, temveč tudi uspeti zadržati. Pri strateškem načrtovanju in ponudbi zaposlitvenega paketa je tako pomembno dobro poznati situacijo in podatke iz trga dela.

27.01.2023

Postani del nove generacije HR Starter-ja

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že tretje leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

23.01.2023

Manpower Madžarska - novi član Manpower SEE

Manpower Madžarska je s 15. decembrom 2022 postala novi, že šesti član skupine Manpower SEE. Regijska skupina Manpower je tako bogatejša za še eno izkušeno ekipo 55 kadrovskih strokovnjakov in ima velik tržni potencial.