Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

CREA - zgodba o uspehu

Podjetje CREA je svetovalno podjetje za razvoj programske opreme s sedežem v Ljubljani, osredotočeno na upravljanje poslovnih procesov, poslovne spletne aplikacije, varno e-poslovanje in s tem povezane tehnologije. S sinergijo bogatih izkušenj in znanja visoko usposobljenih vodilnih strokovnjakov z različnih področij omogoča organizacijam večjo učinkovitost poslovnih procesov in lažji prehod na varno e-poslovanje.

Podpora pri rasti in širjenju


 


Slovensko razvojno podjetje CREA je v lanskem letu združilo moči z angleškim podjetjem nChain, ki je osredotočeno na razvoj in implementacijo programske opreme z izjemnim strokovnim znanjem na področju Bitcoina, poslovnih rešitev in IT-varnosti. Nakup slovenskega podjetja dodatno utrjuje položaj podjetja nChain, saj je z več kot 120 razvijalci tako postalo eno izmed največjih razvojnih timov na področju Bitcoina.


 


Razumevanje tehnologij in strokovnost pri iskanju in selekciji IT kadrov


 


Zadovoljstvo podjetja CREA z iskanjem in selekcijo tehničnega kadra – analitikov in programerjev - temelji na kvaliteti kandidatov, ki jih dobijo v ožji izbor in s katerimi opravijo razgovore. Svetovalno podjetje CREA, ki deluje v mednarodnem okolju, v svojo ekipo strokovnjakov namreč sprejme samo kandidate z najvišjem nivojem znanja in usposobljenosti. Kar zahteva, da naša specialistka za IT kadre v potankost razume delovno pozicijo in potrebna znanja za to specifično delovno mesto.


 


Naše začetno sodelovanje pri iskanju določenih IT profilov je tako zelo hitro preraslo v dolgoročno partnerstvo. Ažurno zagotavljanje kandidatov, ko se pojavi potreba po širjenju ekipe, je za  hitro rastoča podjetja kot je CREA, izrednega pomena.  


 


Naša uspešnost pri iskanju in selekciji je  včasih celo več kot 100%, saj jim poleg iskanih pozicij svetujemo, da zaposlijo še druge kandidate, za katere ocenjujemo, da imajo primerna znanja za nadaljen razvoj in bi se lahko dobro vklopili v delovno kulturo podjetja CREA.  


 


  


 


 


 


Prednosti iskanja in selekcije z usposobljenimi svetovalci za iskanje IT profilov Manpower Slovenija  • Poglobljeno razumevanje specifičnih IT pozicij naše specialistke za IT kadre.

  • Napredne strategije iskanja in selekcije kandidatov.

  • Ažurna podpora pri zagotavljanju kandidatov.

  • Pozitivna izkušnja kandidatov v selekcijskem postopku, ki rezultira v višanju ugleda podjetja, kot zaželenega delodajalca.

17.07.2023

SATR H2 2023: Trendi gibanja plač in zaposlovanja za drugo polletje 2023

Na trgu dela smo priča velikim strukturnim neskladjem med povpraševanjem in ponudbo ustreznega kadra. V številnih dejavnostih kritično primanjkuje delavcev, prav tako pa smo v zadnjih mesecih dosegli najnižje število brezposelnih v samostojni Sloveniji in eno najnižjih stopenj anketne brezposelnosti v EU. Ključnega pomena je, da delodajalci poznajo aktualno situacijo na trgu dela, saj jim omogoča ustrezno usklajevanje plačne politike in zaposlitvene strategije.

12.06.2023

Gradimo HR skupnost prihodnosti

Pretekli teden smo na Manpower Slovenija gostili dogodek "Gradimo HR skupnost prihodnosti: Meet-up za študente in podjetja," kamor smo povabili uspešne kadrovske strokovnjake in alumne programa HR Starter, ki so lahko prisluhnili poučnim in relevantnim temam iz HR področja. Dogodek je bil tako epilog letošnjega programa HR Starter, pri organizaciji katerega smo sodelovali že tretje leto. Deljenje znanja in dobrih praks je eden izmed ključni načinov, ki omogoča strokovno in osebno rast ter naprede, zato smo z dogodkom želeli omogočiti bolj osebno srečanje kadrovskih strokovnjakov in študentov, ki se lahko drug od drugega veliko naučijo.

31.05.2023

HR Starter: Mladi talenti oblikujejo prihodnost HR sveta že tretje leto zapored

Pri Manpower Slovenija smo v začetku maja že tretje leto zapored uspešno zaključili sodelovanje pri organizaciji programa HR Starter, ki ga izvaja organizacija HR World. Brezplačen spletni kadrovski tečaj HR Starter je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom, cilj programa pa je opolnomočenje mladih talentov, da pridobijo potrebna znanja in veščine, ki jim bodo odprla vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri.