Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

CREA - zgodba o uspehu

Podjetje CREA je svetovalno podjetje za razvoj programske opreme s sedežem v Ljubljani, osredotočeno na upravljanje poslovnih procesov, poslovne spletne aplikacije, varno e-poslovanje in s tem povezane tehnologije. S sinergijo bogatih izkušenj in znanja visoko usposobljenih vodilnih strokovnjakov z različnih področij omogoča organizacijam večjo učinkovitost poslovnih procesov in lažji prehod na varno e-poslovanje.

Podpora pri rasti in širjenju


 


Slovensko razvojno podjetje CREA je v lanskem letu združilo moči z angleškim podjetjem nChain, ki je osredotočeno na razvoj in implementacijo programske opreme z izjemnim strokovnim znanjem na področju Bitcoina, poslovnih rešitev in IT-varnosti. Nakup slovenskega podjetja dodatno utrjuje položaj podjetja nChain, saj je z več kot 120 razvijalci tako postalo eno izmed največjih razvojnih timov na področju Bitcoina.


 


Razumevanje tehnologij in strokovnost pri iskanju in selekciji IT kadrov


 


Zadovoljstvo podjetja CREA z iskanjem in selekcijo tehničnega kadra – analitikov in programerjev - temelji na kvaliteti kandidatov, ki jih dobijo v ožji izbor in s katerimi opravijo razgovore. Svetovalno podjetje CREA, ki deluje v mednarodnem okolju, v svojo ekipo strokovnjakov namreč sprejme samo kandidate z najvišjem nivojem znanja in usposobljenosti. Kar zahteva, da naša specialistka za IT kadre v potankost razume delovno pozicijo in potrebna znanja za to specifično delovno mesto.


 


Naše začetno sodelovanje pri iskanju določenih IT profilov je tako zelo hitro preraslo v dolgoročno partnerstvo. Ažurno zagotavljanje kandidatov, ko se pojavi potreba po širjenju ekipe, je za  hitro rastoča podjetja kot je CREA, izrednega pomena.  


 


Naša uspešnost pri iskanju in selekciji je  včasih celo več kot 100%, saj jim poleg iskanih pozicij svetujemo, da zaposlijo še druge kandidate, za katere ocenjujemo, da imajo primerna znanja za nadaljen razvoj in bi se lahko dobro vklopili v delovno kulturo podjetja CREA.  


 


  


 


 


 


Prednosti iskanja in selekcije z usposobljenimi svetovalci za iskanje IT profilov Manpower Slovenija  • Poglobljeno razumevanje specifičnih IT pozicij naše specialistke za IT kadre.

  • Napredne strategije iskanja in selekcije kandidatov.

  • Ažurna podpora pri zagotavljanju kandidatov.

  • Pozitivna izkušnja kandidatov v selekcijskem postopku, ki rezultira v višanju ugleda podjetja, kot zaželenega delodajalca.

27.06.2022

Kako izboljšati ponedeljkovo razpoloženje?

Ponedeljka se drži slab sloves. Tudi če imate neizmerno radi svojo službo, se verjetno po prostem vikendu ne veselite zgodnjega vstajanja in zastojev na cesti na poti v službo. Obstajajo pa načini, kako pregnati tesnobno ponedeljkovo razpoloženje ali pa ga vsaj izboljšati. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako dobro začeti delovni teden in se na ta način izogniti zastrašujočemu »ponedeljku«.

22.06.2022

SATR 2022 H2: Napoved gibanja plač in ugodnosti za drugo polletje 2022

Na Manpower Slovenija smo pripravili raziskavo o napovedi gibanja plač in ugodnosti v drugem polletju 2022. Raziskava je sicer del širše raziskave Manpower, v katero so poleg Slovenije vključene še Hrvaška, Srbija, Bolgarija ter Bosna in Hercegovina. Namen raziskave je raziskati odnos delodajalcev do plač in prejemkov zaposlenih v naslednjem polletju. Izsledki kažejo, da približno dve tretjini delodajalcev napovedujeta zvišanje plač. Največ podjetij, ki napovedujejo dvig ugodnosti, prihaja s področja informacijskih tehnologij in turizma.

26.05.2022

HR Starter smo pripeljali do konca in študentom odprli pot do HR kariere

Manpower Slovenija je v partnerstvu z organizacijo HR World organiziral obsežen program HR Starter, ki je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom. Cilj programa je opolnomočenje mladih talentov, da pridobijo znanja in veščine ter si odprejo vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri.