Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Manpower Madžarska - novi član Manpower SEE

Manpower Madžarska je s 15. decembrom 2022 postala novi, že šesti član skupine Manpower SEE. Regijska skupina Manpower je tako bogatejša za še eno izkušeno ekipo 55 kadrovskih strokovnjakov in ima velik tržni potencial.

Manpower SEE je tako bližje izpolnitvi svoje vizije, da se pozicionira kot največje kadrovsko podjetje v južni, vzhodni in srednji Evropi, Madžarska pa je še en trg, ki dopolnjuje ta strateški načrt. 



 



Cilj nove pridobitve je nadaljnja lokalizacija in personalizacija podpore strankam in partnerjem z oblikovanjem edinstvenega portfelja storitev v celotni regiji jugovzhodne Evrope. Naši  inovativni standardi ter zagotavljanje najvišje kakovosti storitev so načela, ki partnerjem omogočajo optimizacijo stroškov in premagovanje izzivov na trgu dela. 


 


S sledenjem trendom Manpower v Jugovzhodni Evropi ponovno dokazuje, da postavlja potrebe svojih partnerjev in naročnikov na prvo mesto ter da se z agilnim pristopom in prisotnostjo več kot 350 kadrovskimi strokovnjaki v regiji lahko odzove tudi na najzahtevnejše projekte na kadrovskem področju. 


 



Vsem partnerjem se zahvaljujemo za podporo in svetovanje pri uresničevanju Manpower SEE vizije in strateških načrtov.  

16.02.2024

HR Starter je spet tukaj - Postani del nove generacije nadobudnih HR-ovcev!

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že četrto leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

12.02.2024

Od obupa do upa pri iskanju zaposlitve: Spremenite zavrnitev v priložnost

Verjetno ste že kdaj v svoji karieri dobili zavrnitev prijave na delovno mesto. Iskanje zaposlitve je lahko dolgotrajen in frustrirajoč proces, še posebej, če se soočate z zavrnitvijo in če večkrat zaporedoma prejmete odgovor »ne«, kar lahko resnično vpliva na vašo samozavest. Vendar pa obstaja veliko produktivnih načinov za reševanje problema zavrnitve pri iskanju zaposlitve. S pravo miselnostjo in strategijami lahko "ne” učinkovito spremenite v “da.”

24.01.2024

SATR H1 2024: Trendi gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2024

Manpower Slovenija že četrto leto zapored izvaja raziskavo “Trendi gibanja plač in zaposlovanja,” ki delodajalcem pomaga pri oblikovanju učinkovitih strategij in doseganju izjemne konkurenčnosti na trgu dela. Zadnje poročilo raziskave SATR H1 2024 vsebuje zanesljive in kakovostne podatke ter plačne in zaposlitvene napovedi za prvo polletje 2024.