Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Manpower Madžarska - novi član Manpower SEE

Manpower Madžarska je s 15. decembrom 2022 postala novi, že šesti član skupine Manpower SEE. Regijska skupina Manpower je tako bogatejša za še eno izkušeno ekipo 55 kadrovskih strokovnjakov in ima velik tržni potencial.

Manpower SEE je tako bližje izpolnitvi svoje vizije, da se pozicionira kot največje kadrovsko podjetje v južni, vzhodni in srednji Evropi, Madžarska pa je še en trg, ki dopolnjuje ta strateški načrt.  Cilj nove pridobitve je nadaljnja lokalizacija in personalizacija podpore strankam in partnerjem z oblikovanjem edinstvenega portfelja storitev v celotni regiji jugovzhodne Evrope. Naši  inovativni standardi ter zagotavljanje najvišje kakovosti storitev so načela, ki partnerjem omogočajo optimizacijo stroškov in premagovanje izzivov na trgu dela. 


 


S sledenjem trendom Manpower v Jugovzhodni Evropi ponovno dokazuje, da postavlja potrebe svojih partnerjev in naročnikov na prvo mesto ter da se z agilnim pristopom in prisotnostjo več kot 350 kadrovskimi strokovnjaki v regiji lahko odzove tudi na najzahtevnejše projekte na kadrovskem področju. 


 Vsem partnerjem se zahvaljujemo za podporo in svetovanje pri uresničevanju Manpower SEE vizije in strateških načrtov.  

22.02.2023

SATR 2023 H1: Napoved gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2023

Trenutna situacija na trgu dela je težka predvsem za delodajalce, saj izrazito zmanjševanje števila brezposelnih povečuje razkorak med ponudbo ustreznega kadra in povpraševanjem. Delodajalci pa morajo kadre ne samo pritegniti, temveč tudi uspeti zadržati. Pri strateškem načrtovanju in ponudbi zaposlitvenega paketa je tako pomembno dobro poznati situacijo in podatke iz trga dela.

27.01.2023

Postani del nove generacije HR Starter-ja

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že tretje leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

19.12.2022

Manpower Slovenija - Z vami premagujemo kadrovske izzive že 30 let

Leto 2022 je za Manpower leto mejnikov. Praznujemo namreč že kar 30 let delovanja na slovenskem trgu in lahko s ponosom rečemo, da smo naše ključne vrednote – ljudi, znanje in inovacije – ponesli na še višji nivo. V mesecu novembru smo tako praznovali 30. obletnico delovanja v Sloveniji, ki smo jo obeležili z butičnim dogodkom “Manpower Slovenija – Z vami premagujemo kadrovske izzive že 30 let. Zavzeto navzgor v 2023.”