Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Manpower Madžarska - novi član Manpower SEE

Manpower Madžarska je s 15. decembrom 2022 postala novi, že šesti član skupine Manpower SEE. Regijska skupina Manpower je tako bogatejša za še eno izkušeno ekipo 55 kadrovskih strokovnjakov in ima velik tržni potencial.

Manpower SEE je tako bližje izpolnitvi svoje vizije, da se pozicionira kot največje kadrovsko podjetje v južni, vzhodni in srednji Evropi, Madžarska pa je še en trg, ki dopolnjuje ta strateški načrt.  Cilj nove pridobitve je nadaljnja lokalizacija in personalizacija podpore strankam in partnerjem z oblikovanjem edinstvenega portfelja storitev v celotni regiji jugovzhodne Evrope. Naši  inovativni standardi ter zagotavljanje najvišje kakovosti storitev so načela, ki partnerjem omogočajo optimizacijo stroškov in premagovanje izzivov na trgu dela. 


 


S sledenjem trendom Manpower v Jugovzhodni Evropi ponovno dokazuje, da postavlja potrebe svojih partnerjev in naročnikov na prvo mesto ter da se z agilnim pristopom in prisotnostjo več kot 350 kadrovskimi strokovnjaki v regiji lahko odzove tudi na najzahtevnejše projekte na kadrovskem področju. 


 Vsem partnerjem se zahvaljujemo za podporo in svetovanje pri uresničevanju Manpower SEE vizije in strateških načrtov.  

31.05.2023

HR Starter: Mladi talenti oblikujejo prihodnost HR sveta že tretje leto zapored

Pri Manpower Slovenija smo v začetku maja že tretje leto zapored uspešno zaključili sodelovanje pri organizaciji programa HR Starter, ki ga izvaja organizacija HR World. Brezplačen spletni kadrovski tečaj HR Starter je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom, cilj programa pa je opolnomočenje mladih talentov, da pridobijo potrebna znanja in veščine, ki jim bodo odprla vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri.

22.02.2023

SATR 2023 H1: Napoved gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2023

Trenutna situacija na trgu dela je težka predvsem za delodajalce, saj izrazito zmanjševanje števila brezposelnih povečuje razkorak med ponudbo ustreznega kadra in povpraševanjem. Delodajalci pa morajo kadre ne samo pritegniti, temveč tudi uspeti zadržati. Pri strateškem načrtovanju in ponudbi zaposlitvenega paketa je tako pomembno dobro poznati situacijo in podatke iz trga dela.

27.01.2023

Postani del nove generacije HR Starter-ja

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že tretje leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.