Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Manpower Madžarska - novi član Manpower SEE

Manpower Madžarska je s 15. decembrom 2022 postala novi, že šesti član skupine Manpower SEE. Regijska skupina Manpower je tako bogatejša za še eno izkušeno ekipo 55 kadrovskih strokovnjakov in ima velik tržni potencial.

Manpower SEE je tako bližje izpolnitvi svoje vizije, da se pozicionira kot največje kadrovsko podjetje v južni, vzhodni in srednji Evropi, Madžarska pa je še en trg, ki dopolnjuje ta strateški načrt.  Cilj nove pridobitve je nadaljnja lokalizacija in personalizacija podpore strankam in partnerjem z oblikovanjem edinstvenega portfelja storitev v celotni regiji jugovzhodne Evrope. Naši  inovativni standardi ter zagotavljanje najvišje kakovosti storitev so načela, ki partnerjem omogočajo optimizacijo stroškov in premagovanje izzivov na trgu dela. 


 


S sledenjem trendom Manpower v Jugovzhodni Evropi ponovno dokazuje, da postavlja potrebe svojih partnerjev in naročnikov na prvo mesto ter da se z agilnim pristopom in prisotnostjo več kot 350 kadrovskimi strokovnjaki v regiji lahko odzove tudi na najzahtevnejše projekte na kadrovskem področju. 


 Vsem partnerjem se zahvaljujemo za podporo in svetovanje pri uresničevanju Manpower SEE vizije in strateških načrtov.  

17.07.2023

SATR H2 2023: Trendi gibanja plač in zaposlovanja za drugo polletje 2023

Na trgu dela smo priča velikim strukturnim neskladjem med povpraševanjem in ponudbo ustreznega kadra. V številnih dejavnostih kritično primanjkuje delavcev, prav tako pa smo v zadnjih mesecih dosegli najnižje število brezposelnih v samostojni Sloveniji in eno najnižjih stopenj anketne brezposelnosti v EU. Ključnega pomena je, da delodajalci poznajo aktualno situacijo na trgu dela, saj jim omogoča ustrezno usklajevanje plačne politike in zaposlitvene strategije.

12.06.2023

Gradimo HR skupnost prihodnosti

Pretekli teden smo na Manpower Slovenija gostili dogodek "Gradimo HR skupnost prihodnosti: Meet-up za študente in podjetja," kamor smo povabili uspešne kadrovske strokovnjake in alumne programa HR Starter, ki so lahko prisluhnili poučnim in relevantnim temam iz HR področja. Dogodek je bil tako epilog letošnjega programa HR Starter, pri organizaciji katerega smo sodelovali že tretje leto. Deljenje znanja in dobrih praks je eden izmed ključni načinov, ki omogoča strokovno in osebno rast ter naprede, zato smo z dogodkom želeli omogočiti bolj osebno srečanje kadrovskih strokovnjakov in študentov, ki se lahko drug od drugega veliko naučijo.

31.05.2023

HR Starter: Mladi talenti oblikujejo prihodnost HR sveta že tretje leto zapored

Pri Manpower Slovenija smo v začetku maja že tretje leto zapored uspešno zaključili sodelovanje pri organizaciji programa HR Starter, ki ga izvaja organizacija HR World. Brezplačen spletni kadrovski tečaj HR Starter je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom, cilj programa pa je opolnomočenje mladih talentov, da pridobijo potrebna znanja in veščine, ki jim bodo odprla vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri.