Prijavi se

Mednarodna mobilnost – delovna dovoljenja

Iskanje in selekcija v tujini 

Podjetja v Sloveniji so pogosto priča pomanjkanju zaposlenih s poklicno-specifičnimi znanji. Ob hkratnem zmanjševanju števila delovno aktivnih prebivalcev je zaposlovanje tujcev vse pogostejša praksa. Fizična regionalna prisotnost v državah Bosne, Srbije, Hrvaške, Bolgarije ter specializiranih kadrovskih svetovalcev v drugih državah, nam omogoča hiter dostop do široke baze kandidatov, ki imajo izobrazbo in izkušnje, kakršne iščete.  

Ker želimo, da je sodelovanje z našimi naročniki kar se da enostavno in hitro, poteka večina koordinacije iz Slovenije. To vam mogoča “one-point of contact” pri vseh vprašanjih povezanih z iskanjem v tujini ter izvedbo administrativnih postopkov zaposlovanja.

Vodenje procesa zaposlitve tujca 

V imenu delodajalcev prevzamemo vodenje celotnega administrativnega postopka pridobitve dovoljenj za prebivanje in delo v Republiki Sloveniji. Z izkušnjami, strokovnostjo in ažurnostjo, poskrbimo za pridobitev ustrezne dokumentacije, ki bo vašemu izbranemu kandidatu iz tujine omogočilo zaposlitev na tistem delovnem mestu, kjer ga ta trenutek pogrešate.  

Kaj pravijo o nas podjetja?

"MP priporočam vsem podjetjem, saj jim lahko zaupamo.  

So natančni, hitri, učinkoviti in transparentni. Izpostavil bi tudi zelo hitro in učinkovito iskanje kadra v tujini in pridobivanje celotne dokumentacije.  

Zagotovo se bom še obrnili na Manpower pri iskanju novega kadra ali za kateri koli nasvet." 

Boris Čuturić, prokurist

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo