Prijavi se

Proizvodnja in skladišče - iskanje in selekcija

Vaš poslovni uspeh je odvisen od notranjih resursov, zato je največja konkurenčna prednost pridobiti prave zaposlene v doglednem času. V času, ko se trg dela spreminja izjemno hitro, je potreben še bolj inovativen in agilen pristop ter hitrejša odzivnost, da lahko pridete do največjih talentov.   

Iskanje in selekcija v Sloveniji  

Zavedamo se, da je pri iskanju in selekciji kadrov v proizvodnji ter skladišču bistvenega pomena hitrost celotnega procesa. Veliko časa namenjamo izgradnji naše interne baze kandidatov, ki jo z obsežnimi marketinškimi kampanjami konstantno dopolnjujemo in širimo. Ob pričetku sodelovanja vam tako lahko predstavimo realna pričakovanja kandidatov na vašem območju in predvideno časovnico projekta.  

Pri selekciji kandidatov smo poleg predhodnih izkušenj in znanja posebej pozorni na motivacijo za delo ter zanesljivost kandidatov oziroma njihovo željo po dolgoročnem sodelovanju. 

Iskanje in selekcija v tujini 

Podjetja v Sloveniji so pogosto priča pomanjkanju zaposlenih s poklicno-specifičnimi znanji. Ob hkratnem zmanjševanju števila delovno aktivnih prebivalcev je zaposlovanje tujcev vse pogostejša praksa. 

Vodenje procesa zaposlitve tujca 

S poslovalnicami v Bosni, Srbiji, Bolgariji, na Hrvaškem ter kadrovskimi svetovalci tudi v drugih državah, kot je Makedonija, imamo močno konkurenčno prednost pri dostopu do široke baze kandidatov z izobrazbo in izkušnjami, kakršne iščete.  

V imenu delodajalcev lahko prevzamemo vodenje celotnega administrativnega postopka pridobitve dovoljenj za prebivanje in delo v Republiki Sloveniji. Z izkušnjami, strokovnostjo in ažurnostjo, poskrbimo za pridobitev ustrezne dokumentacije, ki bo vašemu izbranemu kandidatu iz tujine omogočilo zaposlitev na tistem delovnem mestu, kjer ga ta trenutek pogrešate. 

Najem delavcev 

Pri najemu lahko poleg iskanja in selekcije zagotovimo vse administrativne postopke, ki so potrebni za zaposlitev ali med zaposlitvijo, ter poskrbimo tudi za ažuren obračun plač. 

Kaj pravijo o nas podjetja?

"S svojo neprestano rastjo poslovanja se povečujejo tudi potrebe po kvalitetni delovni sili. Pri pridobitvi le te nam je v pomoč dolgoletni poslovni partner Manpower, pri kateri družbi DSV Transport d.o.o. že več kot 10 let najema del potrebne delovne sile. Manpower se je v vseh teh letih izkazal za zaupanje vredno družbo, ki s svojo fleksibilnostjo, kvalitetno in pravočasno storitvijo omogoča podjetjem pravočasno pridobiti ustrezne in kvalitetne kadre."

DSV Transport d.o.o., Jože Debeljak, CFO  

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo