Prijavi se

Strokovni in višji profili - iskanje in selekcija

Pri strokovnih in višjih profilih se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami z iskanjem kadra na različnih področjih, kot so finance, računovodstvo, prodaja, marketing, administracija in drugi tehnični profili. Vse postopke izvaja ekipa izkušenih rekruterk, ki je strokovno usposobljena in specializirana za iskanje in izvajanje razgovorov na posameznem področju.  

Proces iskanja in selekcije višjih profilov 

Skozi celoten proces iskanja in selekcije stremimo v smeri zagotavljanja najboljšega ujemanja med željami in potrebami podjetja ter željami in pričakovanji kandidatov. Vzamemo si čas, da temeljito spoznamo podjetje, pogoje dela, kulturo in pričakovanja do novih zaposlenih in na podlagi tega oblikujemo strategijo pridobivanja novih kandidatov.  

Zavedamo se, da se je dinamika na trgu dela spremenila. V ospredju so kandidati, do katerih moramo dostopati personalizirano, obenem pa najti primeren način in kanale, da podjetje predstavimo v najboljši luči, kot zaželenega delodajalca. 

Pri opravljanju selekcijskega postopka se posvetimo vsakemu kandidatu posebej, opravimo temeljit razgovor glede predhodnih izkušenj in znanj ter vedenjskih vzorcev s čimer pridobimo vse potrebne informacije za predstavitev najprimernejših talentov, hkrati pa vas obveščamo glede splošnega utripa trga dela.  

Ravno oseben stik in pristop, ki ga imamo do podjetij in kandidatov ter posluh do pričakovanj obeh, je naša ključna razlikovalna prednost, ki nam omogoča, da skupaj z vami kreiramo vedno nove in uspešne zgodbe zaposlovanja.   

Kaj pravijo o nas naročniki?

"S podjetjem Manpower zelo uspešno sodelujemo zlasti pri iskanju in selekciji kandidatov za vodstvena delovna mesta na različnih področjih. Zmeraj dobimo odlično podporo in svetovanje v celotnem selekcijskem postopku, upoštevaje naša pričakovanja glede potreb delovnega mesta na eni strani, v povezavi s pričakovanji kandidatov na drugi strani."

Tamara Gornjak, Vodja kadrovske službe, Winoa (Recruiting and Headhunting)

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo