Prijavi se

IT - Headhunting

Posebno skrb namenjamo iskanju in selekciji najboljših IT talentov na slovenskem in tujem trgu. V IT oddelku že več let pišemo uspešne zgodbe s številnimi slovenskimi in mednarodnimi podjetji pri zapolnjevanju širokega nabora IT delovnih mest.  

Verjamemo, da zgolj iskrena komunikacija prinaša uspeh tako za kandidate kot za podjetja, zato se v samem začetku procesa poglobljeno in temeljito pogovorimo o željah in pričakovanjih naših naročnikov, vzamemo si čas, da spoznamo kulturo podjetja ter oblikujemo strategijo pridobivanja novih kandidatov.  

Pri opravljanju selekcijskega postopka se posvetimo vsakemu kandidatu posebej, z njim opravimo temeljit in strukturiran razgovor, s čimer pridobimo vse potrebne informacije za predstavitev najprimernejših talentov, hkrati pa naše naročnike obveščamo glede splošnega utripa trga dela  – fluktuaciji, plačnih pričakovanjih in drugih aktualnih temah. 

Zavedamo se izzivov s katerimi se dnevno soočajo podjetja na IT področju ter skušamo s svojim znanjem in izkušnjami delovati kot odličen podporni partner in svetovalec pri iskanju tovrstnih kadrov. Ponosno lahko izpostavimo vrsto uspešno zaključenih projektov in časovno učinkovitost, kar nas diferencira od ostalih. 

IT remote baza kandidatov

IT trg je tesno povezan z mednarodnim okoljem, zato skušamo pri nudenju IT storitev še bolj kot sicer vzpostavljati mednarodne naveze  ter slovenske kandidate in podjetja povezati z uspešnimi tujimi podjetji in kandidati. V ta namen skupaj ustvarjamo in ažurno dopolnjujemo našo IT remote bazo kandidatov, ki podjetjem ponuja dostop do kadrov za redno ali pogodbeno sodelovanje izven meja Slovenije, hkrati pa nudi priložnost dela in razširitve znanja na tujem trgu dela tudi za naše kandidate.  

Kaj pravijo o nas naročniki?

Sodelovanje s Tanjo Godina Vidakovič iz agencije Manpower mi je v zelo veliko zadovoljstvo. Zmeraj hitro odzivna, pozna naše želje in takoj razume, kakšnega sodelavca iščemo. Zato so kandidati, ki nam jih priporoči ustrezni, z mnogimi pa smo že sklenili tudi zelo uspešno dolgoročno sodelovanje. Zelo cenim obojestransko zaupanje, ki smo ga zgradili in zanesljivo partnerstvo, ki je pri mojem delu nepogrešljivo. 

Aleksandra Martinović, Vodja HR službe pri Result d.o.o. 

 

"Sodelovanje z ekipo Manpower je pohitrilo in poenostavilo naš proces zaposlovanja. Pri tem naj predvsem izpostavim strokovnost in odzivnost Tanje Godina Vidaković, s katero je res enostavno in v veselje sodelovati. "

Špela Brenčič, vodja korporativnega razvoja pri Comland 

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo