Prijavi se

Raziskave plač, razpoložljivost talentov, svetovanje

Manpower Slovenija nudi možnost raziskav trga in dejavnikov podjetja, ki vam pomagajo vsakodnevne izzive spremeniti v dolgoročno strategijo za ohranjanje konkurenčnosti. Nudimo analize plačnih sistemov in ugodnosti, merjenje uspeha znamke delodajalca, vključno s postavitvijo strategije za izboljšanje le te, ter analize zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih.

Če namerava vaše podjetje vstopiti na slovenski trg ali potrebujete informacije o konkurenci na trgu dela, vam lahko podjetje Manpower pomaga pri dostopu do najpomembnejših in najnovejših informacij. Naši strokovnjaki za kadre so specializirani za specifične panoge, kar jim omogoča boljše poznavanje trgov, podjetij in kandidatov. Vam, našim naročnikom, pa omogoča vrhunsko kvaliteto storitev.

Analiza plač (Salary Ranges in Salary Benchmark) 

Analiza plačnih sistemov nudi detajlni vpogled v plače, nadomestila in ugodnosti znotraj industrije, pozicije (delovnega mesta) ali interesov.  Vsi pridobljeni podatki  so osnovani na zanesljivih podatkih, ki jih zberemo preko direktnega kontakta z relevantnimi predstavniki v podjetjih.  Končna analiza je prilagojeno poročilo, ki je osnovano na naprednih kvantitativnih in kvalitativnih analizah ter interpretacijah.

Študija razpoložljivosti talentov (Talent mapping)

Študija razpoložljivosti talentov je v današnjih časih  eden ključnih segmentov za vzpostavitev učinkovitega načrta zaposlovanja in poslovanja za vsako podjetje. Specifičnost naše metodologije se odraža v zbiranju ustreznih in zanesljivih informacij iz različnih virov in interesov -  uradnih podatkov ustreznih institucij na nacionalni in regionalni ravni, pa tudi usposobljenih strokovnjakov za delovna mesta.  Končno  poročilo je tako narejeno po meri za industrijo, sektor in pozicijo.

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo