Prijavi se

Psihometrična testiranja, analize in razvoj kadrov

Želite izboljšati svoje poslovanje z inovativnimi kadrovskimi strategijami? Zmožnost strateškega ocenjevanja talentov, ki jih imate, in razvoja talentov, ki jih potrebujete, je ključni del doseganja ciljev vaše organizacije.

V podjetju Manpower naše naročnike podpremo pri celotnem postopku zaposlovanja – iskanju, načrtovanju razgovorov, psihometričnem testiranju, oceni motivacije ali zavzetosti kandidatov in razvoju ter vodenju talentov.

Psihometrična testiranja

Verjamemo, da lahko kvalitetno in ustrezno psihometrično testiranje v veliki meri pripomore k izbiri pravega kandidata za izbrano delovno mesto. Naša psihometrična testiranja so osnovana na predpostavki, da so lahko zaposleni uspešni, produktivni in zadovoljni le na delovnem mestu, ki je v skladu z njihovimi osebnostnimi karakteristikami in zmožnostmi. Manpower Slovenija vam med širokim naborom testiranj priporoča tistega, ki bo v skladu z vašimi potrebami in željami.

Razvoj kadrov

Razvoj kadrov in kompetenc ni nujno dolgočasen ter suhoparen proces v obliki predavanj. V sodelovanju z Manpower Slovenija lahko vašim zaposlenim ponudite inovativni pristop k razvoju ključnih kompetenc z igranjem tematskih računalniških igric, v katerih ti prevzamejo različne vloge, njihov cilj pa je izgradnja določenih veščin in spretnosti.

Študija zavzetosti in zadovoljstva zaposlenih

Študija zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih nudi oceno trenutne delovne atmosfere v podjetju. Raziskava vam bo pomagala razumeti potrebe, želje in motivatorje zaposlenih ter zadovoljstvo/nezadovoljstvo  z različnimi aspekti podjetja. Na podlagi teh informacij, lahko delodajalec oblikuje in implementira vse potrebne spremembe, ki bodo imele dolgoročni vpliv na nižjo fluktuacijo, višjo produktivnost zaposlenih in posledično boljše poslovanje podjetja.

 

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo