Prijavi se

Iskanje in selekcija, najem ter urejanje delovnih dovoljenj

Vaš poslovni uspeh je odvisen od notranjih resursov, zato je največja konkurenčna prednost pridobiti prave zaposlene. V času, ko se trg dela spreminja izjemno hitro, je potreben še bolj inovativen in agilen pristop ter hitrejša odzivnost, da lahko pridete do največjih talentov. Ko gre za pridobivanje novih kadrov vam ponujamo dve storitvi – iskanje in selekcijo kandidatov ali najem.

Iskanje in selekcija kandidatov

Iskanje ustreznega kandidata je pomemben proces za vsako organizacijo. Ključno je namreč, da zaposlite pravega kandidata na pravo delovno mesto. Pri iskanju in selekciji kandidatov za naročnika upoštevamo ne samo predhodno znanje in izkušnje, temveč tudi motivacijo in ujemanje s kulturo podjetja.

Najem delavcev

V kolikor želite hiter odziv na potrebe po novih zaposlenih je za vas najprimernejša storitev najema delavcev. Pri najemu mi poskrbimo za iskanje in selekcijo novih zaposlenih, administrativne postopke, ki so potrebni za zaposlitev in vam prihranimo skrb pri obračunu plač.

Iskanje in selekcija v tujini

Podjetja v Sloveniji so pogosto priča pomanjkanju zaposlenih s poklicno-specifičnimi znanji. Ob hkratnem zmanjševanju števila delovno aktivnih prebivalcev je zaposlovanje tujcev vse pogostejša praksa.

Vodenje procesa zaposlitve tujca 

Močna regionalna prisotnost nam omogoča dostop do široke baze kandidatov, ki imajo izobrazbo in izkušnje, kakršne iščete. V imenu delodajalcev prevzamemo vodenje celotnega administrativnega postopka pridobitve dovoljenj za prebivanje in delo v Republiki Sloveniji. Z izkušnjami, strokovnostjo in ažurnostjo, poskrbimo za pridobitev ustrezne dokumentacije, ki bo vašemu izbranemu kandidatu iz tujine omogočilo zaposlitev na tistem delovnem mestu, kjer ga ta trenutek pogrešate.

 

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo