Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Obvestilo Manpower Slovenija glede komunikacijskih prevar

Obveščamo vas o nedavnih ugotovljenih prevarah, ki se pojavljajo na različnih platformah za komunikacijo, kot so Viber, Telegram in WhatsApp.

Prevaranti, s ciljem zavajanja in oškodovanja posameznikov, nezakonito uporabljajo identiteto našega podjetja, Manpower agencija za zaposlovanje, d.o.o. (Manpower Slovenija). 


Prevaranti se v komunikaciji lažno predstavljajo kot naši zaposleni in zlonamerno uporabljajo elemente naše blagovne znamke, kot so logotip, ime podjetja ter e-poštni naslov. Upoštevajte, da je uradni e-poštni naslov naših zaposlenih zapisan v obliki ime.priimek@manpower.si


Vse informacije v zvezi z zaposlovanjem in objavljenimi prostimi delovnimi mest našega podjetja najdete izključno na uradnih spletnih mestih in družbenih omrežjih, kjer smo prisotni: Naš postopek zaposlovanja ne zaračunava nobenih pristojbin in od kandidatov ne zahteva, da zagotovijo občutljive osebne podatke ali sodelujejo v neuradnih transakcijah. Vedenje prevarantov je goljufivo in gre za lažno predstavljanje s podobo našega podjetja. Vsem morebitnim prejemnikom sporočil svetujemo, da ne delijo osebnih podatkov in ne klikajo povezav, ki jih prejmejo. 


Če naletite na kakršne koli sumljive ali lažne dejavnosti, povezane z Manpower Slovenija, se nemudoma obrnite na nas preko številke 01 24 29 100 ali e-poštnega naslova info@manpower.si .

17.07.2023

SATR H2 2023: Trendi gibanja plač in zaposlovanja za drugo polletje 2023

Na trgu dela smo priča velikim strukturnim neskladjem med povpraševanjem in ponudbo ustreznega kadra. V številnih dejavnostih kritično primanjkuje delavcev, prav tako pa smo v zadnjih mesecih dosegli najnižje število brezposelnih v samostojni Sloveniji in eno najnižjih stopenj anketne brezposelnosti v EU. Ključnega pomena je, da delodajalci poznajo aktualno situacijo na trgu dela, saj jim omogoča ustrezno usklajevanje plačne politike in zaposlitvene strategije.

12.06.2023

Gradimo HR skupnost prihodnosti

Pretekli teden smo na Manpower Slovenija gostili dogodek "Gradimo HR skupnost prihodnosti: Meet-up za študente in podjetja," kamor smo povabili uspešne kadrovske strokovnjake in alumne programa HR Starter, ki so lahko prisluhnili poučnim in relevantnim temam iz HR področja. Dogodek je bil tako epilog letošnjega programa HR Starter, pri organizaciji katerega smo sodelovali že tretje leto. Deljenje znanja in dobrih praks je eden izmed ključni načinov, ki omogoča strokovno in osebno rast ter naprede, zato smo z dogodkom želeli omogočiti bolj osebno srečanje kadrovskih strokovnjakov in študentov, ki se lahko drug od drugega veliko naučijo.

31.05.2023

HR Starter: Mladi talenti oblikujejo prihodnost HR sveta že tretje leto zapored

Pri Manpower Slovenija smo v začetku maja že tretje leto zapored uspešno zaključili sodelovanje pri organizaciji programa HR Starter, ki ga izvaja organizacija HR World. Brezplačen spletni kadrovski tečaj HR Starter je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom, cilj programa pa je opolnomočenje mladih talentov, da pridobijo potrebna znanja in veščine, ki jim bodo odprla vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri.