Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Obvestilo Manpower Slovenija glede komunikacijskih prevar

Obveščamo vas o nedavnih ugotovljenih prevarah, ki se pojavljajo na različnih platformah za komunikacijo, kot so Viber, Telegram in WhatsApp.

Prevaranti, s ciljem zavajanja in oškodovanja posameznikov, nezakonito uporabljajo identiteto našega podjetja, Manpower agencija za zaposlovanje, d.o.o. (Manpower Slovenija). 


Prevaranti se v komunikaciji lažno predstavljajo kot naši zaposleni in zlonamerno uporabljajo elemente naše blagovne znamke, kot so logotip, ime podjetja ter e-poštni naslov. Upoštevajte, da je uradni e-poštni naslov naših zaposlenih zapisan v obliki ime.priimek@manpower.si


Vse informacije v zvezi z zaposlovanjem in objavljenimi prostimi delovnimi mest našega podjetja najdete izključno na uradnih spletnih mestih in družbenih omrežjih, kjer smo prisotni: Naš postopek zaposlovanja ne zaračunava nobenih pristojbin in od kandidatov ne zahteva, da zagotovijo občutljive osebne podatke ali sodelujejo v neuradnih transakcijah. Vedenje prevarantov je goljufivo in gre za lažno predstavljanje s podobo našega podjetja. Vsem morebitnim prejemnikom sporočil svetujemo, da ne delijo osebnih podatkov in ne klikajo povezav, ki jih prejmejo. 


Če naletite na kakršne koli sumljive ali lažne dejavnosti, povezane z Manpower Slovenija, se nemudoma obrnite na nas preko številke 01 24 29 100 ali e-poštnega naslova info@manpower.si .

16.02.2024

HR Starter je spet tukaj - Postani del nove generacije nadobudnih HR-ovcev!

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že četrto leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

12.02.2024

Od obupa do upa pri iskanju zaposlitve: Spremenite zavrnitev v priložnost

Verjetno ste že kdaj v svoji karieri dobili zavrnitev prijave na delovno mesto. Iskanje zaposlitve je lahko dolgotrajen in frustrirajoč proces, še posebej, če se soočate z zavrnitvijo in če večkrat zaporedoma prejmete odgovor »ne«, kar lahko resnično vpliva na vašo samozavest. Vendar pa obstaja veliko produktivnih načinov za reševanje problema zavrnitve pri iskanju zaposlitve. S pravo miselnostjo in strategijami lahko "ne” učinkovito spremenite v “da.”

24.01.2024

SATR H1 2024: Trendi gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2024

Manpower Slovenija že četrto leto zapored izvaja raziskavo “Trendi gibanja plač in zaposlovanja,” ki delodajalcem pomaga pri oblikovanju učinkovitih strategij in doseganju izjemne konkurenčnosti na trgu dela. Zadnje poročilo raziskave SATR H1 2024 vsebuje zanesljive in kakovostne podatke ter plačne in zaposlitvene napovedi za prvo polletje 2024.