Prijavi se

Razvoj kadrov in psihometrična testiranja

Želite izboljšati svoje poslovanje z inovativnimi kadrovskimi strategijami? Zmožnost strateškega ocenjevanja talentov, ki jih imate, in razvoja talentov, ki jih potrebujete, je ključni del doseganja ciljev vaše organizacije. 

V podjetju Manpower naše naročnike podpremo pri celotnem postopku zaposlovanja – iskanju, načrtovanju razgovorov, psihometričnem testiranju, oceni motivacije ali zavzetosti kandidatov in razvoju ter vodenju talentov. 

Psihometrična testiranja 

Verjamemo, da lahko kvalitetno in ustrezno psihometrično testiranje v veliki meri pripomore k izbiri pravega kandidata za izbrano delovno mesto. Naša psihometrična testiranja so osnovana na predpostavki, da so lahko zaposleni uspešni, produktivni in zadovoljni le na delovnem mestu, ki je v skladu z njihovimi osebnostnimi karakteristikami in zmožnostmi. Manpower Slovenija vam med širokim naborom testiranj priporoča tistega, ki bo v skladu z vašimi potrebami in željami. 

Razvoj mehkih veščin s pomočjo gamifikacije  

Razvoj kadrov in kompetenc ni nujno dolgočasen ter suhoparen proces v obliki predavanj. V sodelovanju z Manpower Slovenija lahko vašim zaposlenim ponudite inovativni pristop k razvoju ključnih kompetenc z igranjem tematskih računalniških igric, v katerih ti prevzamejo različne vloge, in s pomočjo gamifikacije izgradijo mehke veščine in spretnosti.

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo