Prijavi se

Raziskave trga, plačnih sistemov in podjetij

Manpower Slovenija nudi možnost raziskav trga in dejavnikov podjetja, ki vam pomagajo vsakodnevne izzive spremeniti v dolgoročno strategijo za ohranjanje konkurenčnosti. Nudimo analize plačnih sistemov in ugodnosti, merjenje uspeha znamke delodajalca, vključno s postavitvijo strategije za izboljšanje le te, ter analize zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih. 

Če namerava vaše podjetje vstopiti na slovenski ali tuji trg in potrebujete informacije o konkurenci na trgu dela, vam lahko podjetje Manpower pomaga pri dostopu do najpomembnejših in najnovejših informacij. Naši strokovnjaki za kadre so specializirani za specifične panoge, kar jim omogoča boljše poznavanje trgov, podjetij in kandidatov. Vam, našim naročnikom, pa omogoča vrhunsko kvaliteto storitev. 

Raziskava plač in ugodnosti 

Analiza plačnih sistemov nudi detajlni vpogled v plače, nadomestila in ugodnosti znotraj vaše industrije, pozicije (delovnega mesta) ali geografskega področja.  Vsi pridobljeni podatki  so osnovani na zanesljivih podatkih, ki jih zberemo preko direktnega kontakta z relevantnimi predstavniki v podjetjih.  Končna analiza je prilagojeno poročilo, ki je osnovano na naprednih kvantitativnih in kvalitativnih analizah ter interpretacijah. 

Razpoložljivost talentov (Talent mapping) 

Študija razpoložljivosti talentov in analiza njihovih pričakovanj glede zaposlitve je v današnjih časih  eden ključnih segmentov za vzpostavitev učinkovitega načrta zaposlovanja in poslovanja za vsako podjetje. Specifičnost naše metodologije se odraža v zbiranju ustreznih in zanesljivih informacij iz različnih virov in interesov -  uradnih podatkov ustreznih institucij na nacionalni in regionalni ravni, pa tudi usposobljenih strokovnjakov za delovna mesta.  Končno  poročilo je tako narejeno po meri za industrijo, sektor in pozicijo. 

Študija zavzetosti in zadovoljstva zaposlenih 

Študija zadovoljstva in zavzetosti zaposlenih nudi oceno trenutne delovne atmosfere v podjetju. Raziskava vam bo pomagala razumeti potrebe, želje in motivatorje zaposlenih ter zadovoljstvo/nezadovoljstvo  z različnimi aspekti podjetja. Na podlagi teh informacij, lahko delodajalec oblikuje in implementira vse potrebne spremembe, ki bodo imele dolgoročni vpliv na nižjo fluktuacijo, višjo produktivnost zaposlenih in posledično boljše poslovanje podjetja.

Kaj pravijo o nas podjetja?

"Z raziskavo analize plač in ugodnosti, ki jo je izvedel Manpower smo zelo zadovoljni, saj so se izkazali s svojo odzivnostjo in strokovnostjo. Celotno sodelovanje je bilo profesionalno, mi pa smo bili ažurno obveščeni o napredku."

Decathlon, Aljaž Belingar, vodja skladnosti in pravni svetovalec  

Kako vam lahko pomagamo? Izpolnite obrazec in kontaktirali vas bomo.

Ime*
Email*:
Telefonska številka:
Sporočilo