Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Postani del nove generacije HR Starter-ja

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že tretje leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

V preteklih letih so na projektu sodelovali predavatelji in mentorji iz najuspešnejših podjetij v regiji, ki so z mladimi talenti delili svoje bogate izkušnje in znanja s področja HR (LIDL Slovenija, Outfit 7, Hisense Gorenje Europe, Microsoft, Kuehne+Nagel, Steklarna Hrastnik, Coca-Cola, NLB, Phillip Morris, Erste Bank in drugi). 


 


Cilj programa je študentom dvigniti nivo znanja in spretnosti za bodočo kariero na kadrovskem področju v sodobnih delovnih razmerah. Po opravljenem tečaju večina udeležencev svojo karierno pot nadaljuje v oddelkih upravljanja s človeškimi viri ter dobi svojo prvo prakso ali službo že kmalu po koncu projekta. 


 


Kdaj in na kakšen način se bo izvajal program? 


Projekt bo organiziran prek spleta, od 20. marca do 30. aprila 2023.


 


Kaj lahko pričakuješ od programa? 


Gre za spletni tečaj, ki ga sestavlja 30+ HR lekcij pravih HR strokovnjakov iz številnih podjetij. 


 


Projekt dodatno vključuje še: 



  • Kadrovike kot mentorje. 

  • Skupinsko delo na kadrovskih študijah primerov. 

  • Vpogled v delovanje HR v številnih podjetjih. 

  • Dodatno gradivo za študente (dodatne lekcije in članki). 

  • Bonus spletni dogodki za srečanje s kadrovskimi strokovnjaki in še globlje razumevanje kadrovske službe v praksi. 

  • Mednarodna izkušnja s spoznavanjem študentov iz drugih držav. 


 


Vsi zainteresirani študentje se lahko prijavite tukaj: https://hrstarter.net/ 


 

16.02.2024

HR Starter je spet tukaj - Postani del nove generacije nadobudnih HR-ovcev!

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že četrto leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.

12.02.2024

Od obupa do upa pri iskanju zaposlitve: Spremenite zavrnitev v priložnost

Verjetno ste že kdaj v svoji karieri dobili zavrnitev prijave na delovno mesto. Iskanje zaposlitve je lahko dolgotrajen in frustrirajoč proces, še posebej, če se soočate z zavrnitvijo in če večkrat zaporedoma prejmete odgovor »ne«, kar lahko resnično vpliva na vašo samozavest. Vendar pa obstaja veliko produktivnih načinov za reševanje problema zavrnitve pri iskanju zaposlitve. S pravo miselnostjo in strategijami lahko "ne” učinkovito spremenite v “da.”

24.01.2024

SATR H1 2024: Trendi gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2024

Manpower Slovenija že četrto leto zapored izvaja raziskavo “Trendi gibanja plač in zaposlovanja,” ki delodajalcem pomaga pri oblikovanju učinkovitih strategij in doseganju izjemne konkurenčnosti na trgu dela. Zadnje poročilo raziskave SATR H1 2024 vsebuje zanesljive in kakovostne podatke ter plačne in zaposlitvene napovedi za prvo polletje 2024.