CREA - zgodba o uspehu
Back

CREA - zgodba o uspehu

Podpora pri rasti in širjenju

Slovensko razvojno podjetje CREA je v lanskem letu združilo moči z angleškim podjetjem nChain, ki je osredotočeno na razvoj in implementacijo programske opreme z izjemnim strokovnim znanjem na področju Bitcoina, poslovnih rešitev in IT-varnosti. Nakup slovenskega podjetja dodatno utrjuje položaj podjetja nChain, saj je z več kot 120 razvijalci tako postalo eno izmed največjih razvojnih timov na področju Bitcoina.

Razumevanje tehnologij in strokovnost pri iskanju in selekciji IT kadrov

Zadovoljstvo podjetja CREA z iskanjem in selekcijo tehničnega kadra – analitikov in programerjev - temelji na kvaliteti kandidatov, ki jih dobijo v ožji izbor in s katerimi opravijo razgovore. Svetovalno podjetje CREA, ki deluje v mednarodnem okolju, v svojo ekipo strokovnjakov namreč sprejme samo kandidate z najvišjem nivojem znanja in usposobljenosti. Kar zahteva, da naša specialistka za IT kadre v potankost razume delovno pozicijo in potrebna znanja za to specifično delovno mesto.

Naše začetno sodelovanje pri iskanju določenih IT profilov je tako zelo hitro preraslo v dolgoročno partnerstvo. Ažurno zagotavljanje kandidatov, ko se pojavi potreba po širjenju ekipe, je za  hitro rastoča podjetja kot je CREA, izrednega pomena.  

Naša uspešnost pri iskanju in selekciji je  včasih celo več kot 100%, saj jim poleg iskanih pozicij svetujemo, da zaposlijo še druge kandidate, za katere ocenjujemo, da imajo primerna znanja za nadaljen razvoj in bi se lahko dobro vklopili v delovno kulturo podjetja CREA.  

 

 

Prednosti iskanja in selekcije z usposobljenimi svetovalci za iskanje IT profilov Manpower Slovenija

  • Poglobljeno razumevanje specifičnih IT pozicij naše specialistke za IT kadre.
  • Napredne strategije iskanja in selekcije kandidatov.
  • Ažurna podpora pri zagotavljanju kandidatov.
  • Pozitivna izkušnja kandidatov v selekcijskem postopku, ki rezultira v višanju ugleda podjetja, kot zaželenega delodajalca.

Druge novice

Bosqar Invest

Leadership Shifts and New Advisory Board to Position Workplace for Future Success

• BOSQAR INVEST is announcing a leadership transition in its HR vertical, Workplace.
• Aleksandar Hangimana is stepping down as CEO of…
Življenjepis, CV

Kako napisati življenjepis za dober prvi vtis?

Pisanje življenjepisa je ena najpomembnejših nalog, ki jo boste opravili v procesu iskanja zaposlitve. Kljub temu, da danes obstaja veliko načinov,…
Zakon o ukrepih za optimizacijo določenih postopkov na upravnih enotah

Katere spremembe prinaša novi zakon za optimizacijo administrativnih postopkov?

Novi "Zakon o ukrepih za optimizacijo določenih postopkov na upravnih enotah (ZUOPUE)" prinaša pomembne spremembe, ki bodo vplivale na…
loading-gif