Postani del nove generacije HR Starter-ja
Back

Manpower Madžarska - novi član Manpower SEE

Manpower SEE je tako bližje izpolnitvi svoje vizije, da se pozicionira kot največje kadrovsko podjetje v južni, vzhodni in srednji Evropi, Madžarska pa je še en trg, ki dopolnjuje ta strateški načrt. 

Cilj nove pridobitve je nadaljnja lokalizacija in personalizacija podpore strankam in partnerjem z oblikovanjem edinstvenega portfelja storitev v celotni regiji jugovzhodne Evrope. Naši  inovativni standardi ter zagotavljanje najvišje kakovosti storitev so načela, ki partnerjem omogočajo optimizacijo stroškov in premagovanje izzivov na trgu dela. 

S sledenjem trendom Manpower v Jugovzhodni Evropi ponovno dokazuje, da postavlja potrebe svojih partnerjev in naročnikov na prvo mesto ter da se z agilnim pristopom in prisotnostjo več kot 350 kadrovskimi strokovnjaki v regiji lahko odzove tudi na najzahtevnejše projekte na kadrovskem področju. 

Vsem partnerjem se zahvaljujemo za podporo in svetovanje pri uresničevanju Manpower SEE vizije in strateških načrtov.  

Druge novice

Bosqar Invest

Leadership Shifts and New Advisory Board to Position Workplace for Future Success

• BOSQAR INVEST is announcing a leadership transition in its HR vertical, Workplace.
• Aleksandar Hangimana is stepping down as CEO of…
Življenjepis, CV

Kako napisati življenjepis za dober prvi vtis?

Pisanje življenjepisa je ena najpomembnejših nalog, ki jo boste opravili v procesu iskanja zaposlitve. Kljub temu, da danes obstaja veliko načinov,…
Zakon o ukrepih za optimizacijo določenih postopkov na upravnih enotah

Katere spremembe prinaša novi zakon za optimizacijo administrativnih postopkov?

Novi "Zakon o ukrepih za optimizacijo določenih postopkov na upravnih enotah (ZUOPUE)" prinaša pomembne spremembe, ki bodo vplivale na…
loading-gif