Manpower Meet & Greet 2024
Back

Manpower Meet & Greet dogodek za Slovenijo, Madžarsko in Hrvaško

Septembra smo dosegli pomemben mejnik za ekipe iz Manpower Slovenija, Manpower Madžarska in Manpower Hrvaška. Prvič po združitvi pod vodstvom Tamása Fehérja so se ekipe iz vseh treh držav zbrale v slikovitem Zalakarosu na Madžarskem za nepozaben Meet & Greet dogodek. Dogodek je bil poln priložnosti za krepitev poznanstev, sprostitev in uživanje v skupnih trenutkih. 

Sproščeno in zabavno mreženje in med-ekipno spoznavanje  

Dogodek se je začel s sproščenim druženjem in spoznavnimi igrami, kjer so se sodelavci vseh treh držav lahko veliko naučili drug od drugega. Namen teambuilding srečanja je bil, da se ekipe bolje spoznajo in okrepijo čezmejno partnerstvo , saj bodo prihodnji projekti zahtevali še tesnejše sodelovanje med Hrvaško, Slovenijo in Madžarsko. 

Program je združeval sprostitev in zabavo, kar je ekipi omogočilo, da se sprosti in poveže. Proti večeru so se sodelavci zbrali na slavnostni večerji, ki ji je sledila živahna zabava z DJ-jem. Plesišče je bilo polno pozno v noč. Večerni del je prinesel tudi malo zdrave tekmovalnosti, saj so se ekipe borile za zmago v kvizu, ki je izpostavil kulturne posebnosti in zanimivosti vsake izmed udeleženih držav.  

 

Eden ključnih trenutkov dogodka je bila priložnost, da se sodelavci povežejo na bolj oseben in sproščen način. Skozi spoznavne igre in priložnostne pogovore je ta dogodek omogočil vsem, da stopijo izven svojih dnevnih vlog in se poglobijo v odnose s sodelavci. Skupna izkušnja je nedvomno utrla pot k močnejšemu in učinkovitejšemu sodelovanju v celotni regiji. 

Naša izjemna interna HR ekipa pod vodstvom Anikó Sziládics je, skupaj s podporo marketinške ekipe, organizirala nepozaben dogodek, kar je zagotovilo, da je vse potekalo gladko in so se lahko sodelavci v miru povezovali in zabavali. 

Pogled v prihodnost 

Meet & Greet ni bil samo trenutek za praznovanje naših ekip, ampak tudi odskočna deska za prihodnje projekte in uspehe. Združitev tako raznolikih strokovnjakov iz vseh treh držav je okrepila občutek enotnosti, in zdaj smo bolj kot kdaj koli prej pripravljeni, da se kot usklajena ekipa soočimo z izzivi, ki nam jih bo skupna pot prinesla.  

Druge novice

Bosqar Invest

Leadership Shifts and New Advisory Board to Position Workplace for Future Success

• BOSQAR INVEST is announcing a leadership transition in its HR vertical, Workplace.
• Aleksandar Hangimana is stepping down as CEO of…
Življenjepis, CV

Kako napisati življenjepis za dober prvi vtis?

Pisanje življenjepisa je ena najpomembnejših nalog, ki jo boste opravili v procesu iskanja zaposlitve. Kljub temu, da danes obstaja veliko načinov,…
Zakon o ukrepih za optimizacijo določenih postopkov na upravnih enotah

Katere spremembe prinaša novi zakon za optimizacijo administrativnih postopkov?

Novi "Zakon o ukrepih za optimizacijo določenih postopkov na upravnih enotah (ZUOPUE)" prinaša pomembne spremembe, ki bodo vplivale na…
loading-gif