Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Manpower pomaga podjetjem, da se uveljavijo v Sloveniji – uspešno partnerstvo s podjetjem Intraffico

Intraffico je uspešno in perspektivno podjetje, ki je prisotno v JV Evropi, na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore, zdaj pa se širi tudi na druge sosednje trge. Delujejo pod prepoznavno in kakovostno blagovno znamko Protech na področju zaščitne opreme in opreme za gradbeništvo.

V podjetju Intraffico verjamejo v negovanje kulture odgovornosti, tako do strank, kot do zaposlenih. Njihove temeljne vrednote so zaupanje, poštenost, iskrenost, odprtost ter želja po nenehni rasti in razvoju.


 


Kultura in vrednote podjetja Intraffico


Kako delujejo in kakšna je njihova kultura?


- V poslu so etični, odkriti in pošteni.


- Stojijo za svojimi besedami.


- Trudijo se biti vsak dan boljši.


- Verjamejo, da je zaupanje temelj vsakega dobrega odnosa.


- So zavezani. Strankam, pa tudi članom ekipe.


- Njihov cilj je inovativnost in ustvarjalnost.


- Pomembno jim je timsko delo, odprtost in moč komunikacije.


- Raznolikost znanja, izkušenj, idej, interesov jih usmerja  v uspeh.


 


Intraffico – podjetje z velikim potencialom za prečkanje meja


Podjetje Intraffico ima sedež na Hrvaškem. Pred 3 leti začeli s širitvijo svojih prodajnih aktivnosti na slovenski trg. Ker v Sloveniji niso imeli pisarne, so se odločili za sklenitev partnerstva z Manpower Slovenija, ki skrbi ne le za iskanje in selekcijo prodajnikov, temveč tudi za pogodbe zaposlenih, izplačane plače ter druge ugodnosti in potrebe zaposlenih v okviru zaposlitve. Ker zaposleni delajo od doma in na terenu, je Manpower Slovenija poskrbel, da so tudi delovni pogoji, ki jih imajo doma, ustrezni in v skladu z zakonodajo.


 


Prednosti partnerstva za Intraffico


Partnerstvo z Manpower Slovenija Intrafficu prinaša številne prednosti. Ker v Sloveniji nimajo pisarne, ni potrebe po osebi v administraciji ali računovodji, ki bi bil zaposlen za polni delovni čas. Njihovi stroški za zaposlitev so fiksni in vsak mesec enaki.


 


Manpower je v lanskem letu, med pandemijo, za Intraffico poskrbel za vse spremembe delovnopravne zakonodaje v zvezi z delovnimi in plačilnimi obrazci, ki so potrebni za koriščenje vseh ugodnosti, ki so na voljo delodajalcem zaradi začasne zaprtja. Če gredo zaposleni na bolniško ali dopust, to uredi Manpower Slovenija. Ravno tako katera koli druga administrativna zadeva v okviru delovnega razmerja.


 


Kaj pa zaposleni? Ne opazijo razlike – lahko bi celo rekli, da sodelovanje in partnerstvo prinaša ugodnosti za zaposlene. Vsak mesec dobijo plačo na isti datum in imajo eno kontaktno osebo, na katero se lahko obrnejo, če imajo kakršna koli vprašanja ali zahteve glede zaposlitve.


 


Podpora v času eksponentne rasti ter potreba po novih zaposlenih


Intraffico eksponentno raste in Manpower jih z veseljem podpira pri tej rasti. Medtem, ko se osredotočajo na strategijo in svoje stranke, Manpower skrbi za iskanje in selekcijo novih zaposlenih, zaposlovanje, kadrovsko administracijo in računovodstvo.


 

02.08.2022

Česa si zaposleni želijo in kaj pričakujejo od delodajalca?

Raziskava skupine ManpowerGroup v sodelovanju z Thrive Global, vodilnim tehnološkim podjetjem na področju vedenjskih sprememb, odkriva, kako pomembna je fleksibilnost za zaposlene in kako jim lahko pomaga do večje uspešnosti in zadovoljstva na delovnem mestu.

01.08.2022

Vprašanja na razgovoru, ki si jih resnično ne želimo, vendar jih lahko skoraj vedno pričakujemo

Udeležba na zaposlitvenemu razgovoru je za večino iskalcev zaposlitve stresna situacija, ki zahteva kar nekaj časa in truda. Ne glede na to, kako strokovni, izkušeni ali pripravljeni ste na zaposlitveni razgovoru, se vedno najdejo vprašanja, ki niso nujno povezana s poklicem in znanji, ki jih premorete, temveč zahtevajo nekoliko več premisleka. Neprijetnim vprašanjem lahko rečemo tudi “zapletena vprašanja”, saj za njih ni univerzalnega odgovora, ampak zahtevajo določeno mero iznajdljivosti in tudi razmisleka o sebi.

27.06.2022

Kako izboljšati ponedeljkovo razpoloženje?

Ponedeljka se drži slab sloves. Tudi če imate neizmerno radi svojo službo, se verjetno po prostem vikendu ne veselite zgodnjega vstajanja in zastojev na cesti na poti v službo. Obstajajo pa načini, kako pregnati tesnobno ponedeljkovo razpoloženje ali pa ga vsaj izboljšati. Ponujamo vam nekaj nasvetov, kako dobro začeti delovni teden in se na ta način izogniti zastrašujočemu »ponedeljku«.