Prijavi se

Deli

Nazaj na blog

Manpower pomaga podjetjem, da se uveljavijo v Sloveniji – uspešno partnerstvo s podjetjem Intraffico

Intraffico je uspešno in perspektivno podjetje, ki je prisotno v JV Evropi, na trgih Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore, zdaj pa se širi tudi na druge sosednje trge. Delujejo pod prepoznavno in kakovostno blagovno znamko Protech na področju zaščitne opreme in opreme za gradbeništvo.

V podjetju Intraffico verjamejo v negovanje kulture odgovornosti, tako do strank, kot do zaposlenih. Njihove temeljne vrednote so zaupanje, poštenost, iskrenost, odprtost ter želja po nenehni rasti in razvoju.


 


Kultura in vrednote podjetja Intraffico


Kako delujejo in kakšna je njihova kultura?


- V poslu so etični, odkriti in pošteni.


- Stojijo za svojimi besedami.


- Trudijo se biti vsak dan boljši.


- Verjamejo, da je zaupanje temelj vsakega dobrega odnosa.


- So zavezani. Strankam, pa tudi članom ekipe.


- Njihov cilj je inovativnost in ustvarjalnost.


- Pomembno jim je timsko delo, odprtost in moč komunikacije.


- Raznolikost znanja, izkušenj, idej, interesov jih usmerja  v uspeh.


 


Intraffico – podjetje z velikim potencialom za prečkanje meja


Podjetje Intraffico ima sedež na Hrvaškem. Pred 3 leti začeli s širitvijo svojih prodajnih aktivnosti na slovenski trg. Ker v Sloveniji niso imeli pisarne, so se odločili za sklenitev partnerstva z Manpower Slovenija, ki skrbi ne le za iskanje in selekcijo prodajnikov, temveč tudi za pogodbe zaposlenih, izplačane plače ter druge ugodnosti in potrebe zaposlenih v okviru zaposlitve. Ker zaposleni delajo od doma in na terenu, je Manpower Slovenija poskrbel, da so tudi delovni pogoji, ki jih imajo doma, ustrezni in v skladu z zakonodajo.


 


Prednosti partnerstva za Intraffico


Partnerstvo z Manpower Slovenija Intrafficu prinaša številne prednosti. Ker v Sloveniji nimajo pisarne, ni potrebe po osebi v administraciji ali računovodji, ki bi bil zaposlen za polni delovni čas. Njihovi stroški za zaposlitev so fiksni in vsak mesec enaki.


 


Manpower je v lanskem letu, med pandemijo, za Intraffico poskrbel za vse spremembe delovnopravne zakonodaje v zvezi z delovnimi in plačilnimi obrazci, ki so potrebni za koriščenje vseh ugodnosti, ki so na voljo delodajalcem zaradi začasne zaprtja. Če gredo zaposleni na bolniško ali dopust, to uredi Manpower Slovenija. Ravno tako katera koli druga administrativna zadeva v okviru delovnega razmerja.


 


Kaj pa zaposleni? Ne opazijo razlike – lahko bi celo rekli, da sodelovanje in partnerstvo prinaša ugodnosti za zaposlene. Vsak mesec dobijo plačo na isti datum in imajo eno kontaktno osebo, na katero se lahko obrnejo, če imajo kakršna koli vprašanja ali zahteve glede zaposlitve.


 


Podpora v času eksponentne rasti ter potreba po novih zaposlenih


Intraffico eksponentno raste in Manpower jih z veseljem podpira pri tej rasti. Medtem, ko se osredotočajo na strategijo in svoje stranke, Manpower skrbi za iskanje in selekcijo novih zaposlenih, zaposlovanje, kadrovsko administracijo in računovodstvo.


 

31.05.2023

HR Starter: Mladi talenti oblikujejo prihodnost HR sveta že tretje leto zapored

Pri Manpower Slovenija smo v začetku maja že tretje leto zapored uspešno zaključili sodelovanje pri organizaciji programa HR Starter, ki ga izvaja organizacija HR World. Brezplačen spletni kadrovski tečaj HR Starter je namenjen študentom, mladim diplomantom in magistrom, cilj programa pa je opolnomočenje mladih talentov, da pridobijo potrebna znanja in veščine, ki jim bodo odprla vrata za delo na področju upravljanja s človeškimi viri.

22.02.2023

SATR 2023 H1: Napoved gibanja plač in zaposlovanja za prvo polletje 2023

Trenutna situacija na trgu dela je težka predvsem za delodajalce, saj izrazito zmanjševanje števila brezposelnih povečuje razkorak med ponudbo ustreznega kadra in povpraševanjem. Delodajalci pa morajo kadre ne samo pritegniti, temveč tudi uspeti zadržati. Pri strateškem načrtovanju in ponudbi zaposlitvenega paketa je tako pomembno dobro poznati situacijo in podatke iz trga dela.

27.01.2023

Postani del nove generacije HR Starter-ja

Na Manpower Slovenija v sodelovanju z organizacijo HR World Adria že tretje leto zapored organiziramo program HR Starter, ki je namenjen študentom dodiplomskih in magistrskih študijev katerekoli univerze. HR Starter je brezplačen spletni kadrovski tečaj, ki nadobudne mlade talente opremi z znanjem in veščinami, ki so potrebne za področje upravljanja s človeškimi viri.